Αρχική Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018
Εργασία από την Careerjet

Μενού
Αρχική
Ο Σύλλογος
Το χορευτικό μας
Γραφείο Τύπου
Οι χορηγοί μας
Επικοινωνία
Links
Φόρουμ Μετερίζι
Ατλας Προσωπικοτήτων
Αιτωλοακαρνανία
Ταυτότητα
Ιστορία
Τουρισμός-Αξιοθέατα
Δημοφιλή
Τό περιοδικό μας

Διαβάστε περισσότερα...
Επισκέπτες
Έχουμε 9 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκεψιμότητα
Επισκέπτες: 2112126
Διαμαρτυρία!

Διαβάστε περισσότερα...
Bookmark Us
 
 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΟΛΟΓΙΟΥ
Βιντεοκασέτα

Διαβάστε περισσότερα...
blank

Ειρηνική Διαμαρτυρία κατά της Εκτροπής του Αχελώου

Κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ. και Πρωθυπουργού κ. Κων/νου Καραμανλή την Παρασκευή 14/7 στις 7:00μ.μ., στο Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα, ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ» πραγματοποίησε ειρηνική διαμαρτυρία κατά της εκτροπής του Αχελώου παρουσιάζοντας πανό που ανέγραφε:

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

«ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

Στη συνέχεια μοιράστηκαν ενημερωτικές επιστολές για το θέμα στους παρευρισκομένους και αποδόθηκε ενημερωτικός φάκελος σχετικός με το θέμα στον Γραμματέα της Ν.Δ. κ. Ζαγορίτη και το Δ/ντη του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Σταϊκούρα (διότι δεν επετράπη να συναντήσουμε των Πρωθυπουργό), οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι θα τον παραδώσουν στον Πρωθυπουργό.

Φωτογραφία με το ΠΑΝΟ

Η ενημερωτική επιστολή που μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους ανέφερε:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Στις 6 Ιουλίου 2006, ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γεώργιος Σουφλιάς, κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία στο νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο με στόχο τη δια νόμου έγκριση των έργων εκτροπής του ποταμού Αχελώου.

Γνωρίζοντας πως οι νόμοι δεν υπόκεινται σε δικαστικό έλεγχο, ο Υπουργός ζητά από τη Βουλή να παρακάμψει τη Δικαιοσύνη και την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία και να νομιμοποιήσει ένα έργο που τέσσερις φορές έχει κριθεί παράνομο από το Συμβούλιο της Επικρατείας και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απορρίψει την χρηματοδότησή του λόγω επιφυλάξεων στη βιωσιμότητά του.

Η εκτροπή του Αχελώου από τη Νότια Πίνδο προς τη θεσσαλική πεδιάδα σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αρδευτικούς λόγους, και είναι ένα τεχνικά περίπλοκο εγχείρημα άγνωστου μέχρι στιγμής συνολικού κόστους. Αποτελείται κυρίως από τα εξής μεγάλα έργα:

Ø Φράγμα Μεσοχώρας και ταμιευτήρας: Ύψος 150 μ., το μεγαλύτερο φράγμα της Ευρώπης, έχει ήδη ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια αλλά η λειτουργία του έχει «κολλήσει» στις απαλλοτριώσεις των κατακλυζόμενων περιουσιών.

Ø Σήραγγα Μεσοχώρας - Γλύστρας: Μήκος 7,5 χλμ. Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Ø ΥΗΣ Γλύστρας: Δυνατότητα συνολικής παραγωγής ενέργειας 308 GWh.

Ø Φράγμα Συκιάς και ταμιευτήρας: Το βασικό έργο της εκτροπής θα έχει ύψος 150 μ. Δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω της έκδοσης τεσσάρων ακυρωτικών αποφάσεων από το ΣτΕ.

Ø ΥΗΣ Συκιάς: Θα έχει δυνατότητα συνολικής παραγωγής ενέργειας 207 GWh.

Ø Σήραγγα εκτροπής (Συκιά - Μουζάκι): Μήκος 17,4 χλμ. Θα διαπερνάει την οροσειρά Πίνδου.

Ø Συγκρότημα Μουζακίου - Μαυροματίου και αναρρυθμιστικός ταμιευτήρας: Ύψος φράγματος Μουζακίου 25-55 μ., συνολικός όγκος δεξαμενής 7,7 εκ. μ3, ισχύς ΥΗΣ 264 MW.

Όπως έχει αποδειχθεί από δεκάδες μελέτες έγκυρων επιστημόνων, η εκτροπή του Αχελώου αποτελεί ένα οικονομικό, περιβαλλοντικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έγκλημα. Το πραγματικό υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας δεν είναι η ανεπάρκεια νερού, αλλά η μνημειώδης κακοδιαχείρισή του που σταθερά ενθαρρύνεται από καταστροφικές πολιτικές επιλογές των τελευταίων δεκαετιών. Η εκτροπή του Αχελώου όχι απλώς δε θα επιλύσει το πρόβλημα, αλλά θα το επιτείνει, δίνοντας την ψευδή εικόνα της ύπαρξης ανεξάντλητων υδάτινων πόρων και υποστηρίζοντας πρακτικές κατασπατάλησής τους.

Η «βάφτιση» από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ της εκτροπής του Αχελώου σε «έργο προστασίας περιβάλλοντος» αποτελεί τραγέλαφο. Κανένα περιβαλλοντικό έγκλημα, όπως η επί δεκαετίες υποβάθμιση του υδάτινου περιβάλλοντος της Θεσσαλίας από την εντατική γεωργία, δεν μπορεί να διορθωθεί με ένα άλλο περιβαλλοντικό έγκλημα.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιάς για την κατάθεση των τροπολογιών, ανέφερε ότι αντιδρούν στο έργο κάποιες μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που πάσχουν από οικολογικό στραβισμό και οι τοπικοί παράγοντες και κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας είτε από άγνοια είτε από τοπικιστικό εγωισμό παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι η μερική εκτροπή του Αχελώου δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση στο αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό μέλλον της περιοχής τους.

Επειδή ούτε άγνοια έχουμε και ούτε από τοπικιστικό εγωισμό διακατεχόμαστε, σας ενημερώνουμε ότι με την εκτέλεση του έργου:

Ø Οι κάτοικοι οικισμών της ορεινής περιοχής του Άνω Αχελώου, όπως η Μεσοχώρα και το Αρματωλικό, θα ξεριζωθούν από τον τόπο των προγόνων τους, καθώς τα χωριά τους θα βυθιστούν για πάντα στα νερά των τεχνητών λιμνών.

Ø Η πολιτιστική ταυτότητα της ορεινής περιοχής του Άνω Αχελώου θα χαθεί. Πολλά σημαντικά μνημεία, όπως τα πέτρινα τοξωτά γεφύρια Καρυάς και Πετρωτού και το Βυζαντινό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου Μυροφύλλου Τρικάλων, θα πνιγούν στους βυθούς των τεχνιτών λιμνών.

Ø Στην περιοχή του Άνω Αχελώου με την κατασκευή των φραγμάτων αναμένεται να:

o Υποβαθμιστεί το εναπομένον ποτάμιο οικοσύστημα με τη μειωμένη και ακανόνιστη παροχή νερού και την αλλαγή στη μορφολογία της λεκάνης απορροής του Αχελώου.

o Χαθεί η βιοποικιλότητα αφενός με την εξαφάνιση ειδών όπως η βίδρα, η πέστροφα και ο νεροκότσυφας και αφετέρου με την κατάκλυση της παραποτάμιας βλάστησης και των οικοτόπων της άγριας πανίδας.

Ø Στο σύμπλεγμα των εκβολών του Αχελώου και των υγροτόπων του Μεσολογγίου (προστατευόμενη διεθνώς περιοχή από τη Συνθήκη Ramsar για την ορνιθολογική της σημασία), αναμένεται ότι θα:

o Διαταραχθεί σοβαρά η ποιότητα των βιοτόπων.

o Επηρεασθούν άμεσα από μια τέτοια υποβάθμιση είδη πτηνών όπως η Χαλκόκοτα, ο Πορφυροτσικνιάς, ο Μικροτσικνιάς, οι Ποταμίδες και ο Δασότρυγγας.

o Επηρεαστούν αρνητικά λόγω αύξησης της αλατότητας είδη όπως το Αηδόνι, ο Δενδροτσοπανάκος, η Σακκουλοπαπαδίτσα, το Ψευταηδόνι, αλλά και τα διάφορα είδη ερωδιών (Ήταυρος, Μικροτσικνιάς Νυχτοκόκορας κ.α)

Θα θέλαμε επίσης, να μας απαντήσει (αν μπορεί), ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιάς:

Ø Γιατί δεν υπάρχει μελέτη οικονομικής σκοπιμότητας για το έργο;

Ø Γιατί δεν λαμβάνονται υπόψη οι σοβαρότατες αρνητικές περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις του έργου;

Ø Γιατί υπάρχει μελετητική ανωριμότητα και έλλειψη σημαντικών στοιχείων που αφορούν το κόστος του έργου;

Ø Γιατί με τις τροπολογίες του παραβιάζει την Οδηγία Πλαίσιο 2000/60/ΕΚ για το νερό η οποία υποχρεώνει τα κράτη μέλη της ΕΕ να αποτρέψουν την περαιτέρω επιδείνωση των υδάτινων οικοσυστημάτων, να τα προστατέψουν και να προωθήσουν τη βιώσιμη χρήση του νερού;

 

Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΥΠΑ - ΒΑΝΔΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΡΟΥΣΒΕΛΤ 17 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Τ.Κ. 121-34   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 και Ώρα 10:00μ.μ. στο Κέντρο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ» (Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό, Τηλ: 211 77.07.570) Τραγουδούν: Αντύπας - Δέσποινα Βανδή - Vegas Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Το Δ.Σ. του Συλλόγου Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 210-57.79.952 & 6945-015734 www.kosmasaitolos.gr, E-mail: info@kosmasaitolos.gr   Details...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:«Χίλιες και Μία...Νότες» Περιστέρι, Δεκέμβριος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Χίλιες και Μία...Νότες» Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», συμμετείχε στη μουσική παράσταση με τίτλο: «Χίλιες και Μία...Νότες» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Θεάτρου Παλλάς, το Σάββατα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00, στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5 Αθήνα, τηλ: 210-32.13.100). Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου, απόλαυσαν μια ανεπανάληπτη μουσική παράσταση από την Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, βίωσαν μια αληθινά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα μεγάλων μουσουργών όπως, M. Mussorgsky („Νύχτα στο φαλακρό βουνό"), S. Prokofiev („Ο Πέτρος και ο Λύκος"), G. Bizet („Carmen"), Δ. Παπαδημητρίου („Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας"), D. Shostakovich, εμπνευσμένα από τα παραμύθια, καθώς και μουσική κινηματογράφου, μιούζικαλ και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την Παιδική Νεανική Ορχήστρα, διεύθυνε η Νίνα Πατρικίδου και πλαισιώθηκε από σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Βάγια Κωφού (σοπράνο), Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Νατάσσα Πασχάλη (ηθοποιός) και Άννα Σακαλή (αφήγηση). Η Παιδική Νεανική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.   Details...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     Μέσα σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, επετειακή εκδήλωση για την 186η Επέτειο της «Εξόδου του Μεσολογγίου», με θέμα: "Ωδή στην Έξοδο του Μεσολογγίου".   Την εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, οργάνωσαν ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ.   Πλήθος κόσμου και επισήμων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, παρακολούθησαν μια σπουδαία σε πλοκή και περιεχόμενο εκδήλωση. Απόλαυσαν ένα εκπληκτικό μουσικό - επετειακό πρόγραμμα με την συμμετοχή του Εργαστηρίου Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ι. Ν. Αγ. Αναστασίας Περισσού, υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Ευαγγέλου Σαραντίδη και το χορευτικό του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ υπό τη διεύθυνση του κ. Αχιλλέα Νταγιάντα.   Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή 5λεπτου ιστορικού video για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των Προέδρων του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς Αιτωλός», κ. Κώστα Μπαλωμένου και της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιου Ραφτόπουλου καθώς και του Γεν. Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Γρίβας ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Πάνο Κατσούλη.   Ακολούθησε σύντομη απαγγελία αποσπάσματος από τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» από την εκπαιδευτικό κα. Ζωή Μπράτσου και μουσικό πρόγραμμα με επετειακά τραγούδια και χορούς της «Εξόδου» από το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ι. Ν. Αγ. Αναστασίας Περισσού και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του κ. Ανδρέα Ατζάμπου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πρωτοπρεσβύτερου - Εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Περισσού κ.κ. Γεώργιου Κατσαούνη και τέλος η εκτέλεση παραδοσιακού μουσικοχορευτικού προγράμματος από τη χορευτική ομάδα του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών στους επισήμους της εκδήλωσης και τον χαιρετισμό του Προέδρου του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ» κ. Αχιλλέα Νταγιάντα.   Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κα. Λίλη Παναγιωτοπούλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών κ. Νίκος Κωστόπουλος. Η υποψήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Β' Αθηνών κ. Βέρα Σπυράκου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης. Ο Γεν. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Γρίβας. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου κ. Γεώργιος Βαθιώτης. Ο επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος (ΠΑΚ) Νέας Ιωνίας κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Κολμανιώτης. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Φώτης Τσομπάνογλου. Ο Αντιδήμαρχος Γαλατσίου κ. Ιωάννης Μανιάτης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Μιλτιάδης Κανναβός. Η Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου κ. Τάκης Στεργίου. Οι Αντιπρόεδροι του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών κκ. Νούλας και Κουβέλης. Η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Φωκίδος κα Λαμπρινή Κουφάκη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμφιλοχιτών Αττικής κ. Δημήτρης Αρσένης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών κ. Γεώργιος Τσέλιος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Νέου Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Νικολάου. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Ευρυτανίας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης. Ο Διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Περιστερίου κ. Σάββας Ανδρεάδης. Εκ μέρους του Συλλόγου Κρητών Νέας Ιωνίας η κ. Μαρία Λαγουδάκη. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπηλιάς Λοκρίδας κα. Αναστασία Μποκτού. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη κα. Μαίρη Αρώνη. Ο Γραμματέας του Συλλόγου Αβρακιωτών Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ιωάννης Σιάχος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη κ. Χρήστος Γιαννακόπουλος. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής ο κ. Σταύρος Παρασκευάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Κοντονής. Επιστολές έστειλαν: Ο Βουλευτής της Β' Αθηνών της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Αθηνών κ. Γεώργιος Νούλας.     Details...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Περιστέρι, Μάρτιος 2012,     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Δήμου Μεσολογγίου για την 186η Επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου, συνδιοργανώνουν επετειακή εκδήλωση για να τιμήσουν την θυσία των ηρώων της εξόδου με θέμα: "Ωδή στην Έξοδο του Μεσολογγίου".   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 και ώρα 7:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 Νέα Ιωνία, πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού)   Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος - Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Περισσού κ.κ. Γεώργιος Κατσαούνης.   Θα παρουσιαστεί πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με επετειακά τραγούδια και χορούς της «Εξόδου».   Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο στα τηλέφωνα: 210-57.79.952 & 6945-015734   Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Το Δ.Σ. του Συλλόγου   Details...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Περιστέρι, Ιανουάριος 2012, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Το δυναμικό τους παρόν έδωσαν οι Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 στο νυχτερινό κέντρο «ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO» , ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών της. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πραγματικό υπερθέαμα και να χαρούν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες Τόλη Βοσκόπουλο και Αντώνη Ρέμο οι οποίοι, τους έκαναν να βιώσουν ανεπανάληπτες στιγμές και να γλεντήσουν μέχρι τα ξημερώματα.   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Πρόεδρος του κόμματος «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Γιάννης Δημαράς. Η κα. Έλενα Λαδιά εκ μέρους του Βουλευτή της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Σταμάτη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμφικτιονία Αιτωλοακαρνάνων κ. Φίλιππος Ντόβας. Ο Πρόεδρος της «Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας» και γνωστός δημοσιογράφος του 9,84FM κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης. Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) κ. Ιωάννης Φιλιόπουλος και Ο Αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» κ. Γεώργιος Ρόκκας.   Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου που με την παρουσία τους, στήριξαν την πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου για το 2012.   Details...

Careerjet
Βίντεο Παναιτωλικού
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Facebook
Ραδιοφωνική διαφήμιση

Ραδιοφωνική διαφήμιση για τον Ατλαντα Προσωπικοτήτων της Αιτωλοακαρνανίας

Copyright © 2006 kosmasaitolos.gr